Ce le-a transmis copiilor săi șeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, la începutul noului an școlar: „Va fi…”/ FOTO

Înainte de a exprima mesajul său oficial la început de an școlar, președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, le-a transmis un mesaj propriilor săi copii.

Parlamentarul liberal i-a asigurat pe cei doi băieți ai săi că „va fi bine”. Un mesaj scurt, dar care cuprinde în el totul, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, prin care trece și sistemul de învățământ.

„Este o nouă primă zi de școală a unui an educațional «altfel».

Un alt moment încărcat de emoții, griji și teamă de necunoscut, și pentru ei, copiii noștri, și pentru noi, părinții lor. Un moment în care nostalgia, mândria și emoția firești ale unui părinte se împletesc cu entuziasmul și teama în fața unui nou început ale copilului său.

Știu: copiii au mecanismele lor proprii de a face față emoțiilor. Și oricât de protectori am fi și oricâte temeri am avea noi, părinții, trebuie să îi lăsăm să își trăiască emoțiile, în felul lor. Nu putem decât să le oferim sentimentul de siguranță și protecție. Căci asta înseamnă să fii părinte!

«Va fi bine!»

Este singurul mesaj, verbal și subliminal, pe care l-am transmis astăzi, în prima zi de școală, copiilor mei! Cu multă grijă și respect pentru măsurile sanitare, cu ambiție, cu perseverență și conștiinciozitate pentru educație… va fi bine!!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here