Parlamentarii de Olt, mesaje emoționante cu prilejul începerii noului an școlar

Odată cu începerea noului an de școală, parlamentarii de Olt au postat, în această dimineață, pe paginile personale de socializare, mesaje de sustinere pentru școlarii din județ.

Printre cei care au postat mesaje de încurajare și susținere se numără senatoarea de Olt Siminica Mirea, deputații Adrian Chesnoiu, Marius Iancu, Florin Barbu și Emil Albotă.

În mesajul său, senatoarea Siminica Mirea, își amintește cu emoție de vremea în care ea trăia bucuria începutului de an școlar.

„Primul clopoţel, auzit la debutul noului an şcolar 2021-2022, trezeşte amintiri frumoase despre perioada în care mergeam, cu emoţie, la şcoală, unde ne reîntâlneam cu dascălii şi colegii noştri. Bucuria era în sufletele fiecăruia. O simt şi astăzi la elevii vremurilor noastre, chiar dacă acestea sunt unele speciale, cu măsuri impuse de o pandemie care a schimbat obiceiurile noastre de zi cu zi.
Astăzi, şcolile sunt deschise elevilor şi aşa trebuie să rămână mereu. Rog autorităţiile, de pe plan local şi naţional, să asigure toate condiţiile de securitate sanitară, astfel încât să nu transformăm învăţământul într-un schimb de date de internet pe dispozitive.
Şcoala se face la şcoală!
Vreau ca părinţii, dascălii şi elevii să formeze o echipă unită şi să avem un învăţământ sănătos, la propriu şi la figurat.

Multă sănătate şi rezultate excelente tuturor elevilor!

Mult succes în noul an şcolar!”, este mesajul postat de social-democrata de Olt.

La rândul său, Adrian Chesnoiu scoate în evidență că, deși ziua de 13, pe care mulți o cred ghinionistă, reprezintă, de fapt, motiv de bucurie.

„De aproape doi ani, cu toții – elevi, profesori, părinți și bunici – suntem sub imperiul schimbărilor generate de pandemie.
Avem ocazia astăzi să facem din această zi de 13 septembrie un motiv de bucurie. Este bucuria revederii colegilor și profesorilor, a reîntâlnirii cu școala.
Printr-o atitudine responsabilă putem face ca acest an școlar să fie mai bun ca cel care a trecut!
Să nu irosim efortul nostru, al tuturor, de a ajunge aici, pentru a da elevilor bucuria pe care o oferă experiența învățării în clasă alături de colegi!
Succes tuturor, un an școlar plin de rezultate bune”, a postat deputatul pe pagina de socializare.

Deputatul Marius Iancu afirmă că, deși a trecut de emoțiile primei zile de scoală, încă zâmbește când își amintește de acest moment.

„Chiar dacă eu am trecut de emoțiile primei zile de scoală, încă zâmbesc când îmi amintesc de acest moment, atât de frumos pe care l-am trăit ani la rândul!
Dragi elevi, vă doresc mult succes și inspirație, putere și concentrare, iar celor mici le spun că orice început e greu, dar de la prima litera scrisă, se poate împlini un vis!
Dragi părinți, fiți alături de copii, fiți sprijinul și puterea lor și dați-le speranță!
Azi, poate, e mai greu, pentru noi toți, dar mâine vom face să fie bine!
Dragi cadre didactice, să aveți un an școlar frumos alături de elevii voștri și să vă bucurați de rezultatele lor!
Pe lângă măști, dezifectant și zeci de măsuri de distanțare, există bucuria de a fi împreună, de a învăța și a descoperi lumea!
MULT SUCCES ȘI NOTE MARI!”, este mesajul deputatului odată cu începerea școlii.

Și deputatul Florin Barbu a făcut public un mesaj cu ocazia primei zile de școală din acest an, prilej cu care le-a urat succes tuturor elevilor, dar și nepoatelor care, de astăzi, sunt școlărițe.

„Dragi elevi, și mari și mici, dragi profesori, părinți și bunici,
De azi, începe un nou an școlar, cu emoții, schimbări, provocări și multe realizări mai mari, mai mici, dar pe care nu le veți uita niciodată
Vă doresc, din suflet, să fiți sănătoși, să stați cât mai mult timp, împreună, în clase și nu în on-line și să zâmbiti, chiar dacă nu vă puteți vedea din cauza măștilor.
Ochii voștri să exprime bucurie și speranța unui an școlar frumos și creativ

Le urez mult succes și copiilor mei și nepoatelor mele care, de astăzi, sunt școlărițe”, este mesajul deputatului.

De asemenea, deputatul Emil Albotă a postat pe Facebook un mesaj din partea Partidului Social Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here