Acasă Național Bomba supremă...

Bomba supremă pe scena politică! Ce se poate întâmpla după 25 septembrie! Un senator a spus clar: Riscul există

Este vorba despre un mesaj transmis de senatorul PNL de Gorj Ion Iordache pe pagina sa de socializare. Acesta susține că există un risc mare ca PNL să piardă guvernarea după 25 septembrie, însă a ales să nu părăsească partidul.

Acesta a acuzat un blat PSD-PNL și l-a criticat pe premier pentru faptul că a afirmat economia duduie, când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic, a acuzat lipsa investițiilor, în acest an, dar și faptul că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia nu a fost, încă, aprobat de Comisia Europeană.

De asemenea, Ion Iordache spune că, la cum merg lucrurile, există un risc mare ca Partidul Național Liberal să piardă guvernarea, după congresul din 25 septembrie.

Mesajul transmis de Ion Iordache

„𝐌𝐚 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐳 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐫𝐞! Sunt profund întristat când văd că șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală, unită în jurul unui program de guvernare.

𝐀𝐮 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐬 𝐭𝐨𝐭, 𝐢𝐚𝐫 𝐛𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐏𝐒𝐃 𝐚 𝐩𝐮𝐬 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐮𝐥! În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare! Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă! Mie îmi place să construiesc, să am satisfacția lucrului bine făcut și să arăt oamenilor că se poate! Succesul, banii și funcțiile nu mi-au luat mințile cum văd că se întâmplă la unii dintre colegi! Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic.

𝐔𝐧 𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐮𝐭! Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea!

  • Este primul an fără un proiect național de investiții, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor;
  • Deși au promis de anul trecut, planul de reorganizare al CEO nu este avizat nici acum, vulnerabilizând Gorjul peste măsură;
  • Planul de Tranziție Justă trebuia lansat în această toamnă, acum ne spun că va fi negociat abia în primăvara anului viitor;
  • Din cauza campaniei interne, programele începute de guvernul Orban au fost suspendate;
  • Finanțarea proiectelor aflate pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții a fost blocată.

Realitatea este că românii, gorjenii, nu o duc bine deloc! Datoria mea față de oamenii care m-au votat este să fiu corect, să spun lucrurilor pe nume și să pun umărul la treabă! Cred că și colegii mei, îmbătați acum cu apă rece, au șansa să îndrepte greșelile din ultima perioadă și să pună pe primul loc oamenii, nu lupta politică!”, a scris Ion Iordache pe Facebook.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here