Consiliul Județean Olt, bani pentru repararea și întreținerea drumurilor județene

Consiliul Județean Olt a alocat, marți, pentru trei primării, fonduri pentru întreținerea și/sau repararea drumurilor județene. Printre acestea se numără și Primăria Slătioara, care a primit 1,1 milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru reabilitarea și modernizarea drumului ce traversează barajul de pe râul Olt.

În total, programul inițial, influențele și rectificarea ajung la aproape 21 de milioane de lei, din care o parte rămân în bugetul județului.

„Este vorba de cotele defalcate venite de la bugetul statului pentru drumurile județene și comunale. O parte din bani, cele județene, au rămas la consiliul județean, pentru întreținerea lor, iar o parte au mers la trei localități, unde au probleme cu drumurile, și am stabilit aceste sume pentru acestea, fiind vorba tot de drumuri de interes județean”, a declarat președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Consiliului Județean Olt îi revine suma de 19.373.000 lei, în contul Primăriei Slătioara intră 1.100.000 lei, comuna Șopârlița primește 300.000 de lei, iar comunei Tătulești îi revin 150.000 lei.

Banii primiți de Primăria Slătioara vor fi folosiți pentru reabilitarea și modernizarea drumului ce traversează barajul de pe râul Olt, acesta urmând să fie folosit ca variantă de ocolire pentru șoferi atunci când podul rutier de pe râul Olt va intra în reparație capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here