IPJ Olt a scos la concurs mai multe posturi vacante. Se caută ajutor șef de post. Ce trebuie să știe cei interesați

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a scos la concurs șase posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

Posturile au fost scoase la concurs pentru funcția de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică.

„Înscrierea se realizează doar online, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail sursaexterna@ot.politiaromana.ro.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice”, potrivit Poliției Olt.

Proba scrisă, de tip test grilă, va fi organizată pe data de 23 octombrie.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post scoase la concurs din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here