Șofer din Olt, alergat de poliție mai mulți kilometri. Bărbatul a ajuns în arest/ Ce au descoperit oamenii legii

Un șofer din Olt a ajuns în arest. Bărbatul a refuzat să oprescă la un filtru al poliției, fiind alergat de oamenii legii mai mulți kilometri.

Șoferul conducea fără permis și a refuzat și prelevarea de mostre biologice.

„La data de 14 septembrie a.c., polițiștii, din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana, au reținut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, în noaptea de 13/14 septembrie a.c., ora 01:30, pe Drumul Comunal 91, între satele Teiușu și Ipotești, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autovehicului, fiind oprit în trafic, după mai mulți kilometri.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, nu posedă permis de conducere. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și ulteriror recoltarea de mostre biologice de sânge”, potrovot Poliției Olt.

Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here