Consiliul Județean Olt a primit acreditare ISO. Certificarea reprezintă garanția serviciilor oferite de CJ în domeniul administrației publice

Consiliul Județean (CJ) Olt a obținut certificarea sistemului calității ISO, în cadrul proiectului ”Administrație eficientă, servicii de calitate la nivel județean”.

Proiectul a fost finanțat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cerificarea reprezentând garanția calității serviciilor oferite de CJ în domeniul administrației publice.

„Proiectul a fost inițiat din nevoia de creștere a calității managementului în instituțiile publice și pentru creșterea încrederii și satisfacției cetățenilor în aceste servicii.

În urma implementării standardului ISO 9001:2015, se dorește simplificarea proceselor derulate în cadrul Consiliului Județean Olt, creșterea eficienței instituționale, iar serviciile prestate să fie în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001, standard care deja este acreditat şi care şi-a dovedit eficiența”, transmite instituția.

Serviciile administrației publice locale la nivelul județului Olt vor avea ca bază de referință următoarele valori comune:

  • Eficiență în administraţia publică – profesionalism şi etică la cele mai ridicate standarde şi performanţe ridicate ale funcţionarilor publici;
  • Transparenţă în actul administrativ şi a activităţilor tuturor structurilor administrative;
  • Accesibilitate pentru servicii, flexibilitate şi adaptabilitate a acestora conform cerinţelor individualizate ale cetăţenilor;
  • Calitate superioară şi eficiență a serviciilor personalizate oferite;
  • Responsabilitate față de cetăţean şi comunitatea locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here