Șofer de TIR mort după ce s-a răsturnat într-o prăpastie, în apropiere de Constanța

Un șofer de TIR a murit după ce a căzut cu camionul într-o prăpastie, în apropiere de Constanța.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a intrat cu TIR-ul pe care îl conducea într-un sens giratoriu, la ieşirea de pe autostradă către drumul naţional DN 39A, Poarta 9 Port Constanţa. Autotrenul s-a răsturnat și a ajuns într-o prăpastie adâncă de 20 de metri, potrivit IPJ Constanța.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00, transmite sursa citată.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă şi căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto”, au explicat polițiștii.

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Agigea, la ieșirea de pe autostrada A4. Se pare că șoferul tirului plin cu cereale nu a fost atent și nu a văzut că se termină autostrada. A intrat cu viteză în sensul giratoriu, după care a plonjat într-o râpă.

Tânărul urma să descarce grâul din remorcă în portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă TIR-ul avea vreo defecțiune la sistemul de frânare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here