Vești importante pentru utilizatorii acestor tipuri de telefoane. Ce schimbări se anunță

Utilizatorii smartphone-urilor Apple pot activa acum suportul multi-device în WhatsApp, pentru a folosi independent serviciul pe mai multe dispozitive.

La două luni de când a început să testeze pe Android suportul multi-device, WhatsApp lansează această facilitate, în variantă beta, pe iOS, sistemul de operare ce stă la baza iPhone-urilor, transmite News.ro.

Dacă intră la Settings – Linked Devices, utilizatorii de iPhone vor fi invitaţi să testeze funcţia multi-device. Aceasta este opţională, fiind, deocamdată, în stadiu beta, ceea ce înseamnă că pot exista diverse bug-uri.

După ce este activată noua facilitate, WhatsApp va putea fi folosit independent pe până la patru dispozitive. Asta înseamnă că WhatsApp se autentifică singur de pe desktop sau alte dispozitive, fără a mai depinde de telefon.

Până acum, telefonul cu numărul înregistrat în WhatsApp era singura cale de verificare a identităţii. Fără telefon conectat la internet, WhatsApp nu putea fi accesat nici pe alte dispozitive.

WhatsApp avertizează că, după activarea suportului multi-device, nu se va mai putea comunica cu utilizatorii care folosesc versiuni foarte vechi ale aplicaţiei.

Dacă apar astfel de probleme sau diverse bug-uri, care împiedică sau îngreunează folosirea aplicaţiei, utilizatorii pot folosi opţiunea “Leave beta”, tot de la Settings – Linked Devices, pentru a reveni la versiunea stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here