Dragnea: „Coldea mi-a spus că nu trebuie să deranjăm interesele marilor puteri”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că a avut o discuție cu fostul adjunct-șef al SRI, Florian Coldea, care i-a spus că România nu trebuie să deranjeze interesele marilor puteri și că, odată cu integrarea în UE nu mai suntem suverani.

„Traian Băsescu a făcut orice ca să fiu condamnat la referendum. Dar nu el coordona statul paralel, ci Florian Coldea, care a fost tot timpul în război cu Băsescu. Este un personaj malefic și inteligent. Este de vorbit despre acest personaj. Lui Băsescu i s-a luat fratele, Udrea, fiica. Ăștia sunt oamenii-țintă, căutați de statul paralel. L-am întrebat odată pe Coldea de ce procedează așa. A zis că noi nu suntem singuri pe pământ, iar aici trebuie să fie o țară predictibilă, iar noi nu trebuie să deranjăm interesele marilor puteri și că, odată cu integrarea în UE nu mai suntem suverani, iar unele domenii trebuie predate către marile companii. În afară de Dedeman, în comerți au apărut marile magazine, au dispărut cele românești și cele de cartier, au ajuns, în final și în închisori. Am primit ofertă de la un hypermarket.

Franța a  vrut să fie cea mai mare forță în domeniul agriculturii. România, în 2017 și 2018, a ieșit la producție, peste Franța, și a fost supărare mare. Eu făcusem legea pentru refacerea mărcii românești.

Fiecare domeniu de activitate este asumat de cineva de afară”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here