Infectări cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor și cadrelor didactice din Olt. Sute de preșcolari și elevi, în online

Mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost descoperitex în rândul elevilor și cadrelor didactice din Olt. Sute de preșcolari și elevi, în online.

16 elevi și 21 de cadre didactice, nedidactice și personal auxiliar din instituțiile de învățământ din Olt au fost confirmați pozitiv la COVID, a declarat, pentru Realitatea de Olt, șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, Victor Iacobescu.

În acest context, clase din mai multe unități de învățământ au trecut la studiu în online.

„Pentru săptămâna următoare avem 12 grupe de grădiniță în online, două clase de învățământ primar, două clase de gimnaziu și patru clase de liceu”, a mai spus inspectorul școlar general al județului, potrivit aceleiași surse.

Victor Iacobescu a precizat că respectivele cazuri nu au apărut după începerea noului an școlar, persoanele cu pricina fiind infectate înainte de startul anului de învățământ 2021-2022.

44 de noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în Olt. De asemenea, luni au fost raportate patru noi decese în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus, bilanțul morților ajungând la 410.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here