Șoferi din Olt, depistați băuți la volan. Toți aveau alcoolemie mare și s-au ales cu dosar penal

Trei șoferi din Olt au fost deistați, zilele trecute, în timp ce se aflau băuți la volan pe străzile din județ.

Toți aveau alcoolemie mare de 0,60, 0,79 și 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

„La data de 18 septembrie a.c, ora 02.30, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un cmunicat al IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

„La data de 18 septembrie a.c., ora 07.20, pe bulevardul A.I. Cuza , din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 19 septembrie a.c., ora 04.20, pe strada Nufărului, din orașul Balș, a fost depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se mai arată în comunicat.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here