Brașoveni acuzați de ucidere din culpă după ce i-au vândut droguri unui tânăr care a murit

Sursa foto: romaniatv.net

Doi bărbați din Brașov au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de mare risc și ucidere din culpă. Cei doi i-ar fi vândut, în februarie, substanțe psihoactive unui tânăr de 21 de ani, care a murit ulterior la spital.

Potrivit IPJ Brașov, din cercetări a reieșit că, în februarie 2021, un tânăr de 21 ani, din Brașov, ar fi fost transportat, în stare gravă, la o unitate medicală, iar, după 5 zile, a murit. În urma efectuării autopsiei, a rezultat faptul că între decesul tânărului și consumul de substanțe psihoactive ar fi existat o legătură directă de cauzalitate, spun polițiștii.

Substanțele psihoactive i-ar fi fost vândute tânărului de un bărbat de 31 de ani, din județul Mureș. Împreună cu un alt bărbat, tot de 31 de ani, din Brașov, acesta ar fi vândut substanțe psihoactive către un număr foarte mare de consumatori, printre care și minori.

Duminică, cei doi bărbați au fost duși la audieri, asupra lor fiind descoperite mai multe pliculețe cu fragmente vegetale, de culoare maro, pregătite pentru comercializare.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Brașov a dispus măsura arestării preventive a acestora. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri de mare risc, operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și ucidere din culpă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here