Coșmar pentru șoferii care au traversat, ieri, Balșul, pe sensul de mers spre Slatina/ FOTO+VIDEO

Trafic de coșmar pentru șoferii care au traversat, ieri, orașul Balș, cu precădere pe sensul de mers spre Slatina.

Conducătorii auto a trebuit să se înarmeze cu multă răbdare, oprind mașinile din doi în doi metri.

Nu puțini au fost cei care s-au dat bătuți și, renunțând să mai ajungă unde și-au propus, ieșeau din șir, întorcându-se de unde au plecat.

Vorbim de autoturismele care au circulat pe sensul de mers spre Slatina, dar, la anumite momente, cozi mari s-au format și la intrare în oraș dinspre Slatina.

Primarul orașului, Cătălin Rotea, spune că acest fenomen va lua sfârșit o dată cu construirea centurii de ocolire a Balșului, în cadrul Drumului Expres Craiova – Pitești. Atunci, traficul greu va fi obligat să ocolească orașul, dar varianta va fi și la îndemâna celor cu autoturisme.

„În condițiile în care centura va fi gata în decembrie, traficul va fi descongestionat. Și este evident că centura va fi gata în decembrie, și atunci tot traficul va fi liber. În primul rând, traficul greu obligatoriu va fi pe centură, dar vor fi mulți și dintre cei care tranzitează Craiova-Slatina-București, care vor prefera să utilizeze tot centura. În aceste condiții, strada principală va rămâne o zonă de promenadă. Deci va fi o zonă foarte plăcută pentru plimbare”, declara, nu demult, Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here