Acasă Național Ionuț Dolănes...

Ionuț Dolănescu pleacă din România! Decizie de ultimă oră luată de artist. Ce se întâmplă cu familia acestuia

Ionuț Dolănescu a luat o decizie de ultimă oră. Speriat de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, artistul a decis să părăsească România alături de familia sa. Unde va merge și ce are de gând să facă?

Ionuț Dolănescu pleacă în America în contextul în care nu își dorește să riște un lockdown în România. Într-un interviu acordat pentru impact.ro, acesta a declarat că va pleca împreună cu soția și cu cei trei copii, după ce a aflat că restricțiile din SUA nu sunt atât de dure precum cele din țara noastră.

Totodată, el a mai  declarat că deține mai multe proprietăți în SUA despre care trebuie să se intereseze și va îmbina utilul cu plăcutul ducându- inclusiv pe cei mici la Disneyland sau în alte zone turistice.

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu.

Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a declarat Ionuţ Dolănescu, pentru Impact.ro.

Maria Ciobanu se întoarce și ea în America

Acesta a mai declarat că și Maria Ciobanu se gândește serios să se întoarcă în America, vremea de acolo fiindu-i prielnică, el dezvăluind totodată că astfel va fi mai aproape de mama, dar și de sora lui.

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

Amintim faptul că Ionuț Dolănescu a reacționat dur după ce fratele său a scos la vânzare casa primită drept moștenire. Este vorba despre vila pentru care Dragoș Dolănescu s-a luptat în instanță cu Ionuț. Acesta a pus imobilul la vânzare pentru suma de 500.000 de euro.

La acel moment, Ionuț Dolănescu declara că războiul dintre cei doi s-au încheiat, iar fratele său ar trebui să îi arăte mai mult respect.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here