Acasă Național George Simion...

George Simion, aniversare cu peste o sută de oameni, în plină pandemie. Nu s-a respectat nicio regulă/ VIDEO

George Simion, aniversare cu peste o sută de oameni, în plină pandemie. Dincolo de colegii săi de partid, la petrecerea organizată de co-președintele AUR au fost prezenți și invitați-surpriză, care apar mai puțin în lumina reflectoarelor în această perioadă.

George Simion, aniversare cu peste o sută de oameni, în plină pandemie. Nimeni nu a purtat mască și nu s-a respectat nicio măsură de distanțare.

La petrecere nu au lipsit cântecele patriotice, iar invitații s-au prins în hore.

În plină pandemie, George Simion, copreședintele AUR și-a serbat ziua cu peste o sută de invitați.

Invitații au dansat și au petrecut până dimineață fără să țină cont de măsurile de restricție sau de distanțarea socială.

Petrecerea s-a ținut în apropierea locuinței din Tunari a liderului AUR. S-a cântat, s-a dansat și s-a scandat mai ceva ca pe un stadion de fotbal, potrivit gandul.ro.

Inițial, participanții la ziua de naștere a lui Simion au fost în jur de 20, numai că, pe parcurs, numărul acestora a crescut la o sută. Printre invitați s-au numărat co-președintele AUR, Claudiu Târziu, celebrul Dan Diaconescu, omul de afaceri Bobby Păunescu, dar și Dan Filimon, fost consilier al edilului Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Grătarele au sfârâit cu fripturi de porc și carne de oaie, la proțap, până târziu în noapte, iar invitații au încins hore și sârbe ca în perioada de dinainte de pandemie.

Nimeni nu a purtat mască

S-au interpretat și cântece patriotice și de unire cu Republica Moldova, dar și celebrul ”Imn al Golanilor” din Piața Universității anilor `90.

Pe la 22.30, s-au aprins torțele și s-a adus tortul. Toți participanții i-au cântat sărbătoritului La mulți ani! Mulți petrecăreți s-a retras după ora 23.30.

Au rămas însă vreo 20 de persoane, care au continuat distracția. Spre dimineață, mesele erau încărcate cu resturile de la chef, dovadă că s-a petrecut ca în vremurile bune.

La petrecerea liderului AUR s-a uitat complet de măsurile impuse de lege în această perioadă, când o mulțime de localități au intrat în scenariu roșu din cauza numărului crescut de infectări cu noul coronavirus.

Așa cum se poate vedea și în imagini, nimeni nu a purtat mască, deși Tunari se află deja pe lista zonelor cu restricții.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here