Virusul SARS-CoV-2 e o MINCIUNĂ. O arată chiar președintele României, Klaus Iohannis

Virusul SARS-CoV-2 e o MINCIUNĂ. A arătat acest lucru chiar președintele României, Klaus Iohannis, care, sâmbătă după-amiază, între 5.000 de oameni prezenți la Congresul PNL, nu a purtat mască de protecție.

Intrăm în logica faptului că un președinte de stat este cel mai bine informat dintre oameni. Așadar, ce știe Iohannis și nu știm noi, oamenii de rând? E posibil ca virusul SARS-CoV-2 să fie o mare minciună? Altfel, de ce el, tocmai el, președintele țării, autoritatea nr. 1, cu cele mai sensibile informații pe tavă, nu s-ar teme pentru sănătatea lui?

Poate ne răspunde la această întrebare o altă fostă mare autoritate, Ludovic Orban, care, atunci când era premier, a pus de-o petrecere chiar în Guvernul României, de ziua lui, uitând, și el și invitații, să-și pună mască și să păstreze distanța cerută tot de ei, prin prevederi legale, poporului.

Până la urmă, COVID-19 este o boală reală? Dacă cei care fac legi primii care le încalcă sunt chiar ei, de data aceasta în privința măsurilor anti-COVID, noi ce să mai credem?

Evident că noul coronavirus există și că el face victime, numai că în România crizele sunt gestionate neprofesionist de cei care înțeleg politica în alt fel decât în cheia funcției sociale pe care ea ar trebui să o aibă. De aceea (sau și de aceea) nu a avut succesul scontat campania de vaccinare, pentru că unul ca Orban sau ca Iohannis nu s-au comportat ca niște modele, ci ca niște ipocriți.

Ne uităm la pacienții infectați care, iată, umplu din nou spitalele, la decesele provocate de acest nenorocit de virus și ne uităm apoi la acești marțafoi care, o dată ce se văd cu sacii-n căruță după fiecare rând de alegeri electorale, își dau arama pe față, arătând față de cei care le-au pus puterea în mâini o crasă neseriozitate și un criminal dezinteres față de responsabilitățile publice pentru care ne-au cerut voturile. Aceste „calități” le conferă nu imaginea unor modele, ci profilul unor secături.

Klaus Iohannis la Congresul PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here