VIDEO/ Simpatizanţii AUR i-au cântat veşnica pomenire Guvernului Cîţu la o slujbă improvizată

Guvernul Cîţu 1 este istorie. Până s edecide dacă va avea şi un alt cabinet, simpatizanţi AUR i-au făcut o înmormântare creştinească.

AUR este formaţiunea politică pe val în plină criză politică, economică şi mai ales sanitară. Votarea moţiunii de cenzură, susţinută vehement  în stradă, la televiziuni şi în parlament i-a readus pe George Simion şi compania în centrul atenţiei şi le-a dublat scorul în sondaje. Popularitatea lor creşte pe zi ce trece, iar simpatizanţii contribuie natural la acest lucru. Un videoclip cu o înmormântare viruală a Guvernului Cîţu a devenit viral pe internet. Comentariile sunt de prisos, vă prezentăm imaginile de la parodie:

AUR va participa la consultările de la Palatul Cotroceni, însă nu ia în calcul o alianţă cu PSD la guvernare, dar poartă discuţii cu preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu, pentru a găsi o formulă „bună” de Guvern format din specialişti, a declarat, miercuri, copreşedintele AUR George Simion.

Noi întotdeauna suntem deschişi la dialog şi vom participa întotdeauna la consultări. (…) Noi ne aliem doar cu poporul român, discutăm în schimb cu domnul Ciolacu pentru a găsi o formulă bună de Guvern de specialişti”, a precizat Simion, la Palatul Parlamentului. El a adăugat că AUR nu va susţine „niciodată” o alianţă PNL-UDMR-USR pentru că este „toxică”.

„Niciodată. Coaliţia asta toxică a arătat ce poate. Nu o să ne aliem şi nici nu o să-i susţinem cu votul nostru. Mergem mai departe, am descris soluţiile pe care AUR le vede, cred că sunt singurele soluţii în momentul ăsta care sunt pe masă. Celelalte formaţiuni nu au soluţii. Ori aşa, ori ajungem la alegeri anticipate, unde sunt convins că o majoritate a românilor o să schimbe structura Parlamentului actual”, a afirmat copreşedintele AUR.

Chiar cu slujbă de pomenire, Cîţu ar putea învia ca Lazăr sau Iisus. Întrebat dacă Florin Cîțu ar putea fi propus iar ca premier, președintele Klaus Iohannis a spus miercuri din Slovenia că orice persoană care strânge o majoritate poate fi desemnată. Șeful statului a mai spus, cu  referire la USR, că ”e greu de negociat cu un fost partener care a votat să-ți dărâme guvernul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here