Polițiștii rutieri din Argeș au aplicat peste 140 de amenzi în doar 24 de ore. Mai multe permise au fost reținute

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat, în ultimele 24 de ore, acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Au fost aplicate peste 140 de amenzi în valoare de zeci de mii de lei, au fost reținute mai multe permise auto și retrase certificate de înmatriculare.

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

De asemenea, de o importanță deosebită este și respectarea tuturor regulilor de circulație, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare, se mai precizează în comunicatul Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here