Cinci autoturisme, găsite avariate într-o parcare din Pitești. În zonă, un tânăr care era băut și nu își justfica prezența

Un tânăr de 17 ani, probleme cu legea după ce cinci autoturisme au fost găsite avariate, seara trecută, în Pitești. 

Scenele au avut loc în cursul nopții de 12 spre 13 octombrie, în jurul orei 04:00, polițiștii piteșteni identificând un autoturism avariat, cu cheile în contact, iar în apropiere cele cinci autoturisme parcate ce prezentau avarii.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind mai multe autoturisme parcate, care ar fi fost lovite în timpul nopții, în municipiul Pitești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În aceeași zonă a fost identificat un minor de 17 ani, care nu își justifica prezența și care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

Cel în cauză nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Argeș, Florin Popa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără drept și sub influența alcoolului, conform art. 229, 230, 335 și 337 din Codul Penal.

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here