Slatina: O femeie și un copil de doi ani au ajuns la spital după ce au fost loviți de un autoturism

O femeie și un copil de doi ani au ajuns la spital, miercuri seară, după ce au fost loviți de un autoturism pe o stradă din Slatina.

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, femeia și copilul fiind loviți de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Scornicești.

„La data de 13 octombrie a.c., ora 17.42, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, minorul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here