Copilul de 2 ani din Slatina lovit aseară de o mașină pe trecerea de pietoni a DECEDAT! Bunica lui, în spital

Copilul de doar doi ani care a fost lovit aseară pe o trecere de pietoni din Slatina, împreună cu bunica lui, a decedat, azi-noapte, la spital. Femeia este și ea internată în spital.

Leziunile suferite de copil în urma accidentului au fost extrem de grave, astfel că medicii de pa Spitalul Slatina nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului.

„În cursul nopții trecute, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Ionuț Vasiloaica.

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, femeia și copilul fiind loviți de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Scornicești.

„La data de 13 octombrie a.c., ora 17.42, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, minorul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Șoferul care a produs accidentul va fi cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dar și pentru vătămare corporală din culpă în cazul bunicii copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here