Mai mulți șoferi băuți, depistați de polițiștii din Argeș. Toți s-au ales cu dosar penal/ Ce alcoolemie aveau

Polițiștii din Argeș au depistat, zilele trecute, mai mulți șoferi care conduceau băuți.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 53 de ani, cetățean spaniol, care conducea un autoturism pe str. Progresului din Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

„În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Lascăr Catargiu de pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 25 de ani, din Cotmeana, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Tigveni, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al Poliției Argeș.

De asemenea, din verificări, s-a stabilit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturismul condus de cel în cauză, erau aferente unui alt autovehicul.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 225 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here