Tânăr de 21 de ani din Pitești, reținut pentru lipsire de libertate și lovire. Victima este chiar prietena sa, o fată de numai 16 ani

Sursa foto: b1.ro

Un tânăr de 21 de ani din Pitești a fost reținut, fiind suspect de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Victima este chiar prietena sa, o fată de numai 16 ani.

„În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 21 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 01 august a.c., bărbatul ar fi lipsit de libertate pe prietena sa de 16 ani, prin faptul că nu i-a permis să părăsească locuința timp de aproximativ 2 ore, și ar fi lovit-o, în repetate rânduri, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here