Două eleve au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți chiar în curtea școlii

Au fost declanșate anchete multiple la Constanța unde două eleve de liceu au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți.

Incidentul s-a petrecut chiar în pauza mare, în curtea instituției de învățământ care nu este păzită și nici supravegheată video.

Incidentul s-a petrecut la un liceu aflat în centrul orașului Constanța. Inițial a fost acostată o elevă de clasa a nouă aflată la intrarea în liceu, dar în curtea interioară. Trei adolescenți de 15,16 și 17 ani, elevi și ei, dar la o școală profesională lipită de liceu, au îmbrâncit-o pe fată și ar fi agresat-o sexual, susțin anchetatorii

Alături de cei trei elevi ar mai fi fost alți doi tineri, prieteni ai acestora.

O altă elevă martoră la scenă a vrut să intervină și să sară în ajutorul colegei, dar și ea ar fi fost lovită. Din păcate, niciun profesor sau vreun supraveghetor nu a intervenit.

Fată agresată a reușit cu greu să scape de cei cinci tineri abia după ce s-a eliberat și a început să strige după ajutor. Profesorii din liceu au reacționat târziu, iar indivizii au reușit să dispară de la școală.

În acest moment, polițiștii au reușit să-i identifice pe trei dintre suspecți, respectiv pe elevi. În paralal cu dosarul de tâlhărie și agresiune sexuală declanșat de polițiști, o anchetă administrativă a fost pornită și de Inspectoratul Școlar.

Directorul liceului recunoaște că nu există pază umană pe timpul zilei, iar curtea instituției de învățământ nu este supravegheată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here