Nu mai consuma aceste fructe! N-ai idee cât sunt de periculoase! Nivelul de toxine este din ce în ce mai mare

Atenție! Nu mai consuma aceste fructe și lugume. Nivelul de toxine este din ce în ce mai mare. Pesticidele cu care sunt stropite îți pot pune în pericol viața!

Cui nu-i plac fructele? Sunt atât de dulci! Indiferent de forma sub care le servim, proaspte, dulceață cremoasă sau prăjituri, ne place să mâncăm fructe. Mereu sunt în coșul nostru de cumpărături datorită gustului lor și al vitaminelor. Din nefericire, un studiu făcut recent de Enviromental Working Group (EWG) anunță vești proaste pentru pofticioși. Potrivit certărilor de la Enviromental Working Group (EWG), substanțele chimice folosite pentru a împiedica distrugerea recoltelor de dăunători au un grad ridicat de toxicitate. Agricultura industrială nu distruge doar micii inamici, ci și sănătatea consumatorilor, potrivit csid.ro

Reprezentanții EWG sunt de părere că măsurile impuse de Protecţia Mediului în agricultură ar trebui modificate în ceea ce privește pesticidele. În funcţie de nivelul de toxicitate din pesticide, EWG a realizat o listă a fructelor și legumelor pe care ar trebui să le evităm.

Mărul

Premiul de Miss Popularitate la categoria fructe merge la măr! Cine nu a mâncat vreodată acest fruct? Este dulce, săvuros și îl poți include într-o multitudine de rețete. Plăcintă cu mere, compot de mere, cidru de mere, mere coapte și multe alte preparate care îți lasă gura apă. Din păcate pentru gurmanzi, acest fruct este infectat cu cea mai mare cantitate de pesticide.

Căpșunile

Deși zâmbim numai la auzul lor, ne este recomandat să renunțăm și la prietenele noastre zemoase, devenite acum dușmanul sănătății noastre din cauza pesticidelor cu care sunt udate.

Potrivit EWG, căpşunile din magazine conţin o cantitate alarmantă de pesticide. Așa cum raportul menționează, 98% din mostrele de căpşuni examinate de autorităţile sanitare prezintă urme de pesticide. Aproape jumătate din aceste mostre sunt udate cu peste zece tipuri diferite de pesticide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here