Este total interzis de astăzi! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine este vizat

De luni se aplică noi reguli care vor lovi puternic în milioane de români. Este vorba de șoferi care au fost înștiințați de Registrul Auto Român asupra unei decizii extrem de importante. Aceștia vor avea nevoie de un document cheie pentru a putea a-și putea rezolva treburile. Așadar, posesorii de mașini care nu au certificat verde, au interzis în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară.

Este decizia momentului pentru milioane de români care de luni vor avea nevoie de un document. Mai exact, începând de săptămâna viitoare, aceștia nu vor mai putea intra în incinta sediilor care aparțin Registrului Auto Român fără certificatul verde.

‘Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgentă, care intră în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat!

Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Ne prezentăm scuzele pentru inconveniente și vă stăm la dispoziție atât telefonic cât și on-line pentru orice problemă care privește activitatea cu clienții a Registrului Auto Român”, a transmis Registrul Auto Român (RAR).

Trebuie amintit că cei de la Comitetul Național pentru Situații de Urgență au decis că accesul vizitatorilor în toate instituțiile publice centrale și locale, operatorilor economici, care funcționează în clădiri de birouri private, să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării. În plus se propune interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 22,00-05,00, indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile, pentru o perioadă de 30 zile, cu următoarele excepții: deplasarea persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului COVID și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Obligația de vaccinarea sau trecere prin boală impusă pentru permiterea accesului în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, sau în clădirile de birouri private în care își desfășoară activitatea cel puțin 50 de persoane simultan, nu se aplică copiilor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani dacă sunt însoțiți de un adult vaccinat sau trecut prin boală.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here