Accident pe o stradă din Craiova. O motocicletă condusă de un tânăr din Olt, impact puternic cu un TIR după ce a vrut să evite coliziunea cu o mașină

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs, marți la amiază pe o stradă din municipiul Craiova, județul Dolj. În eveniment au fost implicate o motocicletă,  condusă de un tânăr din Olt, un TIR și un autoturism.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, s-a produs un eveniment rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din comuna Bârza, judeţul Olt, care conducea o motocicletă pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, din direcţia Balş către centru, a încercat să evite impactul cu un autoturism care ar fi efectuat o manevră de întoarcere, pe linie continuă, intrând în coliziune cu un TIR care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului, în vederea sancţionării contravenţionale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here