Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Un accident cumplit a fost provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Atât el, cât şi soţia acestuia au murit după ce au intrat într-un autoturism care circula regulamentar. De asemenea, patru persoane au fost rănite.

Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Incidentul s-a petrecut pe DN7, în localitatea Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa.

Accidentul s-a petrecut după ce şoferul în vârstă de 79 de ani a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura şi a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul în vârstă de 79 de ani şi soţia acestuia au murit pe loc. De asemenea, patru persoane din maşina condusă regulamentar au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital. Este vorba despre şoferul în vârstă de 34 de ani şi de trei copii.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Un accident cumplit s-a petrecut recent în judeţul Teleorman. Două persoane au murit pe loc în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism.

Tragedia s-a petrecut pe DJ612 A, spre Spitalul TBC, pe raza municipiului Roșiorii de Vede. Potrivit martorilor, tragedia s-ar fi petrecut după ce şoferul autoturismului nu a acordat prioritate tirului. În urma impactului, două persoane, un bărbat în vârstă de 68 de ani şi o femeie de 62 de ani, au murit. Ambele persoane se aflau în autoturismul din cauza căruia s-ar fi petrecut accidentul.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here