Incendiul de la Valea Mare: Misiune EXTREM de grea a pompierilor, acoperișul halei s-a PRĂBUȘIT/ VIDEO

UPDATE: ISU – Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. De asemenea au fost afectate echipamente și instalații tehnologice. Un echipaj va asigura măsurile de protecție pe timpul nopții. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită de o echipă formată de pompieri și polițiști, care vor executa cercetarea la fața locului în cursul zilei de mâine.

Misiunea zecilor de pompieri care intervin pentru stingerea incendiului izbucnit la fabrica de mezeluri de la Valea Mare a devenit extrem de dificilă și este de durată, după ce o parte a acoperișului s-a prăbușit.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt: Se lucrează în continuare. Acoperișul este parțial prăbușit în interior și intervenția se desfășoară cu dificultate.

Misiunea este de durată. Suprafața afectată este mare, iar până când nu este eliminat complet riscul de reizbucnire a incendiului, echipajele nu se retrag.

Pompierii se luptă cu flăcările de peste șase ore. Alarma a fost dată în jurul orei 15.00, după ce din hala cu pricina, parte a fabricii de mezeluri administrată de familia Spak, a început să iasă fum.

La fața locului acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here