Val de aprecieri și mesaje de susținere pentru Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii: „Este un om de caracter”

Noul minsitru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu a postat în mediul online un mesaj prin care le mulțumește tuturor fermierilor și reprezentanților acestora pentru mesajele de susținere și apreciere transmise.

Potrivit social-democratului de Olt, încurajările acestea îl onorează și îl responsabilizează.

„Ușile ministerului Agriculturii sunt deschise începând de astăzi tuturor, pentru că truda lor, voința lor de a merge înainte într-un domeniu care nu este deloc comod, m-au ajutat să înțeleg pe deplin importanța agriculturii și să fiu pregătit să îmi asum această onoare de a conduce ministerul Agriculturii.

Împreună vom lucra pentru dezvoltarea agriculturii românești și a mediului rural. Împreună creștem producția agricolă românească, asigurăm locuri de muncă și forță de muncă în agricultură, împreună aducem pe masa românilor hrană sănătoasă, de calitate”, se arată în postarea ministrului Agriculturii.

Unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Muscă, și-a exprimat susținerea față de Chesnoiu în direct la AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”. Întrebat de realizatorul Ovidiu Ghinea ce așteptări are de la viitorul ministru al agriculturii, Dimitrie Muscă a precizat următoarele:

”Am foarte mare încredere în Adrian Chesnoiu. Îl cunosc și este un om de caracter și de ținută. Trebuie să elimine oamenii lui Oros din Ministerul Agriculturii, pentru că nu au fost constructivi pentru fermieri. Este foarte important acest lucru”, a precizat Dimitrie Muscă în direct la AGRO TV.

Adrian Chesnoiu a primit aviz pozitiv, cu 25 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here