Accident TERIBIL în Olt. 5 persoane, printre care 3 minore, au ajuns la spital/ FOTO

Un accident teribil s-a petrecut duminică după prânz în Olt, eveniment soldat cu nu mai puțin de șapte victime. Cinci persoane, printre care trei minore, au fost transportate, cu răni, la spital.

Accidentul a avut loc în Recea, zonă în care astfel de evenimente au loc frecvent, după ce două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, au intrat în coliziune.

Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre mașini s-a răsturnat pe o parte.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Valea Mare, sat Recea, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, printre care și trei minore, în vârstă de 8 luni, doi ani și opt luni și 16 ani”,a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Sursa foto: Facebook/Albu Ilie Alexandru

O femeie, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost găsită blocată, conștientă, politraumatizată. Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Slatina.

Sursa foto: Facebook/Ghiță Constantinescu

La UPU Slatina au fost transportate alte patru persoane, cele trei minore, fără urme vizibile de traumă, pentru investigații medicale amănunțite și o femeie, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, politraumatizată.

Sursa foto: Facebook/Albu Ilie Alexandru

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here