Veste națională despre pensii! Directorul Poștei Române a făcut anunțul: Când vin pensiile

Vești de ultimă oră pentru pensionarii din România. În contextul zvonurilor din ultima perioadă, referitoare la întârzierea pensiilor, Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a spus la ce ar trebui să se aștepte românii în următoarea perioadă.

Într-un interviu acordat la Realitatea PLUS, Valentin Ștefan, directorul Poștei Române anunță că toți pensionarii vor avea pensiile în datele stabilite, nu vor exista întârzieri, în ciuda zvonurilor vehiculate în ultimele săptămâni.

Totodată, el a precizat că nu înțelege toate aceste zvonuri, în contextul în care, la Poșta Română totul este în grafic. Directorul Poștei Române a mai precizat că la instituția pe care o conduce se primește 50% din suma necesară pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei, iar procedura este normală.

Acesta a mai adăugat că pensionarii vor avea pensiile pe data de 2 decembrie, în contextul în care banii au ajuns la Poșta Română cu 4 zile înante, așa cum este normal.

„Nu știu ce se vehiculează în spațiul public, dar din punctul de vedere al Poștei Române, procesul de distribuire al pensiilor este în grafic. Nimeni nu trebuie să își facă griji.  Mobilizarea e în parametri normali, poștașii sunt oameni responsabili și serioși. Banii și documentația necesară pensiilor au ajuns cum trebuie, cu 3-4 zile înainte de prima zi de distribuire.

Când vor intra pensiile pe card

Noi primim 50% din suma necesară pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei. E o procedura normală, așa-i primim tot timpul.  Noi lucrăm și luni, ne asigurăm că banii vor ajunge și cash în oficiile poștale astfel încât pe 2 decembrie va fi prima zi de distribuție a pensiilor”, a declarat directorul Poștei, la Realitatea PLUS.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here