Șefa creșelor din Ploiești și alte patru angajate, reținute după ce s-a descoperit că fură din mâncarea copiilor

Situaţie revoltătoare în Ploieşti unde anchetatorii au descoperit că unii angajaţi din sistemul de creşe fură din mâncarea copiilor. Şi nu puţin.

La percheziţiile făcute acasă la suspecţi s-ar fi găsit cantităţi impresionante de alimente, dar şi produse de curăţenie.

Şefa centrului de creşe, alături de alte patru angajate au fost reţinute. Municipiul Ploieşti are șase creşe de stat, unde sunt îngrijiţi şi educaţi aproape 600 de copii. Potrivit unor surse judiciare, la jumătate dintre aceste unităţi există suspiciuni de furt.

Mai mult, totul s-ar fi petrecut cu ştiinţa directoarei centrului de creşe, suspectată că lua șpagă de la subordonatele sale pentru a închide ochii. Parchetul a confirmat că are în lucru un dosar pentru delapidare, dare şi luare de mită, dar nu a oferit detalii.

Nici Primăria nu dă informaţii, ci doar îşi cere scuze pentru situaţia creată. Hrana copiilor înscrişi la creşă este plătită de părinţi, în vreme ce materialele de curăţenie sunt suportate de bugetul municipalităţii. Procurorii vor cere arestarea preventivă a celor 5 persoane reţinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here