Detalii incredibile despre Florin Abagiu, omul de afaceri mort după ce bolidul s-a lovit în singurul copac de pe o rază de 10 km

A murit Florin Abagiu, om de afaceri din Prahova, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro. Moartea sa ridică, însă, multe semne de întrebare deoarece avea o maşină extrem de puternică.

Florin Abagiu și-a găsit sfârșitul pe o șosea perfect dreaptă, după ce bolidul s-a înfit într-un copac. Omul de afaceri a ieșit de pe sensul lui de mers și a lovit, cu viteză, singurul arbore aflat pe o distanță de 10 kilometri, ce mărginea sensul opus de mers.

Mașina în care se afla omul de afaceri Florin Abagiu, un autoturism de teren puternic, în valoare de aproape 70.000 de euro, s-a făcut țăndări în urma impactului cu pomul de pe marginea drumului, conform ȘtirileProTV. Florin Abagiu ar fi murit pe loc. Un martor a declarat, pentru sursa citată: ”M-am dus, i-am luat pulsul, nu mai avea puls. Motorul i-a sărit la 30 de metri. Dânsul nu a purtat centura şi l-a proiectat pe geam.”

Accidentul, generat, aparent, de o pierdere de control a volanului, s-a produs pe o șosea perfect dreaptă. Omul de afaceri, care nu purta nici centura, s-a izbit de singurul copac de pe marginea drumului, pe o distanță de mai mulți kilometri. În plus, se pare că Florin Abagiu nu a făcut nicio manevră de evitare impactului. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit arborele cu viteză. Apoi, autoturismul a fost aruncat în câmp.

La fața locului, nu sunt urme de frânare, iar polițiștii spun că șoferul nu a mișcat volanul, ceea ce ar indica că șoferul a adormit la volan. Oboseala la volan este mai periculoasă decât alcoolul la volan, asta pentru că șoferul care adoarme la volan nu are nici cea mai mică reacție de evitare a impactului, în timp ce piciorul îi este pe accelerație. Primele semne ale oboselii la volan sunt reprezentate de clipirea în mod des și căscat. Dacă sunteți obosit la volan, opriți și dormiți aproximativ 15-20 de minute, nu mai mult, apoi porniți la drum. La mașinile noi, performante, sunt și sisteme care depistează oboseala la volan și vă trimit o alertă în bord în acest sens.

Sursa citată transmite, însă, că poliția ia în calcul și alte scenarii, precum sinucidere, problemă la sistemul de direcție sau posibilitatea în care șoferului i s-a făcut rău la volan.

Florin Abagiu avea 65 de ani. În Câmpina, era proprietarul unui hotel. Mai deținea un complex de agrement și o bază sportivă. Era proprietarul și unei fabrici de mezeluri și se pregătea să ridice un complex hotelier de 5 stele, în Prahova, despre care spunea că va fi unic în România. Imaginase împreună cu un arhitect o construcţie în forma unui vas de croazieră, precum cele din Istanbul, pe care voia să o aşeze pe malul unui lac. Complexul urma să aibă şi un teren de golf, mai arată ȘtirileProTv.

”Avea o situaţie extraordinară, printre cei mai realizaţi din grupul nostru. Nu îi lipsea nimic lui Florin, trebuia doar să se bucure de ce a făcut în viaţă. Inexplicabil cum un om care nu are nimic, a intrat într-un copac şi la revedere.” a declarat Doru Trifan, prietenul omului de afaceri.

Consultantul în turism, Răzvan Pascu, a scris:

”Dragă Florin,

O să îmi fie dor de ține, de râsul și glumele tale, de starea ta de spirit, de modul tău pozitiv de a trata orice. O să îmi amintesc cu drag cât de mult ți-a plăcut în Japonia, cât de impresionat ai fost de Tanzania sau cât de vesel ai fost în Mexic. Sunt cu gândul la ține, la Gabriela și la familia ta, pe care îi iubeai mult. Atâția oameni nevoiași pe care i-ai ajutat vor pune o vorba bună pentru ține, acolo Sus. Îmi pare rău că și tu ai plecat, am cu voi amintiri minunate! Dumnezeu să te odihnească!”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here