Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt are un nou șef în persoana procurorului Daniela Aspra

Daniela Aspra a promovat concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, unde ea a ocupat anterior postul de prim-procuror adjunct.

Informația a fost publicată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit sursei citate, Daniela Aspra a promovat concursul pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu media 8,52, după ce a obținut 8,25 pentru proiect și 8,80 la proba scrisă.

După mai mulți ani în care a ocupat postul de adjunct al instituției, Daniela Aspra o înlocuiește la șefia Parchetului Olt pe Anca Elena Anuța, care a condus această unitate peste șase ani.

În cursa pentru funcția de procuror șef s-a aflat și procurorul Marian Niţu, şef al Secţiei Urmărire Penală din cadrul instituției.

De la data de 1 ianuarie 2022, vor deveni vacante și funcțiile de prim procuror adjunct al Parchetului Olt, de prim procuror și prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și de prim procuror al parchetelor Corabia și Balș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here