Avion cu vedete, prăbuşit în Republica Dominicană. Sunt 9 morţi, nimeni n-a supravieţuit accidentului

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa miercuri într-un accident de avion, după ce aparatul care trebuia să îi ducă de la Santo Domingo în Florida s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare, în Republica Dominicană.

“Compania aeriană Helidosa informează şi regretă accidentul tragic al unuia dintre avioanele sale pe aeroportul Las Americas (aeroportul din Santo Domingo, din Republica Dominicană) în care au decedat toţi pasagerii şi echipajul”, potrivit comunicatului companiei propritară a aparatului de zbor.

Potrivit foii de parcurs publicate de jurnalişti, echipajul era alcătuit din doi piloţi şi o stewardesă, în timp ce la bord se aflau şase pasageri, printre care doi minori de 4 şi 13 ani. De asemenea, producătorul muzical portorican José Angel Hernandez zis şi “Flow La Movie” şi soţia sa se numără printre victime, scrie Billboard.

Avionul, un Gulfstream, decolase din Santo Domingo şi a încercat o aterizare de urgenţă după ce a întâmpinat probleme. Potrivit acestui document, avionul plecase spre Orlando, în timp ce compania susţine că spre Miami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here