Tânăr din Piatra Neamț, reţinut pentru furturi din societăţi comerciale. Trei percheziţii efectuate de polițiști

Un tânăr în vârstă de 23 ani, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor furturi din societăţi comerciale de pe raza oraşului, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

În acest dosar, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Piatra-Neamţ au efectuat trei percheziţii domiciliare în urma cărora au ridicat mai multe unelte şi echipamente electrice.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 20 noiembrie – 13 decembrie, suspectul ar fi săvârşit mai multe furturi calificate din unităţi comerciale, garaje şi locuinţe din oraş.

„Ulterior acesta cu ajutorul unui alt tânăr, de 23 de ani, din Piatra-Neamţ, ar fi valorificat bunurile sustrase, contra unor sume de bani. Şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, faţă de persoana în cauză procurorul a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

În activităţi au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ şi jandarmi din cadrul IJJ Neamţ.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here