Horoscop 20 decembrie. Bani în plus pentru această zodie. O zi cu rezolvări

O zi cu rezolvări. O să ne ocupăm şi de familie şi o să lăsăm mărunţişurile pe altă dată, c-avem lucruri importante de făcut.

Vibraţia zilei este 2 şi vom găsi un umăr pe care să ne sprijinim, la nevoie. Să vedem ce se întamplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 20 decembrie SĂGETĂTOR

Cu un telefon, un email o să vă recuperați banii de care aveți nevoie și o să vă bucurați de un respiro.

O să urgentați toate demersurile că să nu vă prindă sfârșitul de an cu treburile neîncheiate și fără bani, normal, așa că dați zor să fiți cu toate la zi.

Horoscop 20 decembrie VĂRSĂTOR

O să vă mai ocupați și de casă, mai luați una alta ca să dați un plus de eleganță interiorului de sărbători.

Se poate să fie o zi bănoasă și să luați salariul, prima, sau să aducă și partenerul de cuplu bani de cheltuiala, ca să rezolvați problema aprovizionării.

Horoscop 20 decembrie PEȘTI

Poate pregătiți ceva nou pentru luna ianuarie, o fi un nou proiect, posibil la un alt serviciu.

O să primiți un răspuns de la cineva care e legat afectiv de voi și-și dorește să petreceți sărbătorile împreună, dar numai voi știți ce e în sufletul vostru.

Horoscop 20 decembrie BERBEC

O să fiți expeditivi cu treburile de rutină, ca să vă ocupați de aprovizionare, cadouri pentru Crăciun.

Se deblochează niște fonduri și o să vă puteți lua banii, ca să faceți și voi cumpărăturile, să dați o mână de ajutor și la treburile casei, sunt multe de făcut.

Horoscop 20 decembrie TAUR

O să beneficiați de niște avantaje și veți reuși să vă achitați de toate obligațiile morale, materiale.

Ați putea pleca la părinți sau unde veți petrece Crăciunul, dacă nu-l faceți la voi, ca de obicei și o să vă descurcați cu toate treburile de pe-acasă.

Horoscop 20 decembrie GEMENI

Poate vi se cere un răspuns legat de un angajament profesional și dacă nu v-ați decis o să-l lăsați pentru sfârșitul lui ianuarie.

Or să vă treacă niște bani prin mână și o să cheltuiți și pentru rate, facturi, ca să terminați cu toate datoriile pe anul asta și o să luați și ce vă trebuie pentru casă.

Horoscop 20 decembrie RAC

Se poate să vă entuziasmeze o invitație de plecat într-o stațiune turistică de sărbători, fie și două, trei zile.

Se poate să luați niște bani în plus pe lângă salariu și să vă descurcați cu toată lista de cumpărături, plus celelalte lucruri neprevăzute care au mai apărut.

Horoscop 20 decembrie LEU

E posibil să vi se propună o funcție pentru anul viitor dacă nu cumva o să dați un concurs ca să ocupați postul respectiv.

O să fiți inventivi cu pregătirile, cu organizarea, fie și acasă, în familie a Crăciunului, că nu vă place monotomia, vreți să dați dovadă de originalitate.

Horoscop 20 decembrie FECIOARĂ

Le pregătiți o surpriză copiilor, poate-i trimiteți la bunici, sau într-o excursie de o zi cu școală cu echipa sportivă.

Vă pregătiți de încă o rundă de curățenie pe-acasă, eliminați lucrurile care nu mai funcționează și luați altele noi, le duceți pe cele vechi la reciclat, poate luați și bani pe ele.

Horoscop 20 decembrie BALANȚĂ

E cineva care încă așteaptă să vă hotărați să faceți împreună Revelionul sau să petreceți o zi, două din timpul vostru liber în doi.

E posibil să plecați de pe acum acolo unde v-ați propus să organizați Crăciunul, Revelionul cu rudele prin țară sau chiar din afară, dacă nu-s restricții pe-acolo.

Horoscop 20 decembrie SCORPION

Poate le organizați celor mici o serbare, un party al lor sau ceva de sezon, la patinoar, pe pârtie dacă e zăpadă.

O să luați semnături și vă puteți deplasa dacă ați făcut rezervare pe undeva pentru relaxare sau ca să petreceți noaptea dintre ani într-un loc deosebit.

Horoscop 20 decembrie CAPRICORN

O să vă întâlniți cu cineva care speră să vă faceți timp, o zi, măcar, s-o petreceți, acum, de sărbători.

Lucrurile par să meargă mai ușor la voi și mai repede și să recuperați, pe lângă bani și unele lucruri care v-au fost promise, dar tot nu mai ajungeau la voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here