Bărbatul din Olt care s-a sinucis după Crăciun a fost condus pe ultimul drum. „Înșelat, mințit, trădat”. VIDEO impresionant cu Vasile Turlea

Vestea că Vasile Turlea din Șerbănești și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în a doua zi de Crăciun după ce soția l-a părăsit la doar câteva luni după nuntă, a bulversat sute de oameni care și-au manifestat părerile de rău și solidaritatea față de familie, postând mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Din acestea reiese că Vasile Turlea era un om cu calități deosebite, un om de cuvânt, pe care te puteai bizui la nevoie, un om pur. El a fost înmormântat, marți, în comuna părinților săi, Crâmpoia.

La scurt timp după ce bărbatul a fost descoperit fără suflare în locuința sa din Șerbănești, sora sa a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu fratele său în ziua nunții și un mesaj tulburător din care reiese că Vasile Turlea a fost „înșelat, mințit, trădat”.

„Aparent fericit, realizat, tânăr, frumos, sufletul lui dezamăgit, înșelat, mințit, trădat……. cum a simțit el. Dar prea tânăr să nu mai fie. Un suflet bun cu mai puțin noroc sau nu a știut să își continue viața. A ales să fie un înger.
Drum lin înger curat! Fratele meu drag și bun…. Vasi Turlea
Dumnezeu să-l ierte!”, a scris, pe Facebook, sora celui care a ales să-și pună capăt zilelor.

 

Postarea a atras atenția a sute și sute de internauți, rude, prieteni, cunoscuți ai defunctului care, la rândul lor, au simțit nevoia să posteze mesaje de condoleanțe. Din multe postări reiese că Vasile Turlea era un om cu calități deosebite, un om de cuvânt, pe care te puteai bizui la nevoie, un om pur.

Iată câteva dintre aceste mesaje tulburătoare:

„Vasi Vasi nu cred ce aud și ce am auzit. Dumnezeu sa te ierte și sper ca familia să aibă toată puterea să treacă peste durerea asta care ai lăsat o în urmă” – Floryn Mareș.

„Mare păcat! Dumnezeu să te ierte și să te păzească acolo sus. Un coleg cu mult bun-simț și suflet bun” – Mihaela Maria Băduți.

„Un om cuminte, muncitor, pâinea lu’ Dumnezeu…nu trebuia să aleagă calea asta, Dumnezeu sa.l odihnească în pace!” – Daniela Dondea.

„Condoleante, Dumnezeu să te odihnească în pace, păcat că nu ai avut puterea să-ți continui viața, un băiat de zahar” – Nela Drăgănescu.

„Condoleanțe! Îmi pare sincer rău, Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui, păcat că era tânăr, nu trebuia să recurgă la acest gest indiferent de situație! Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l ierte! Multă putere!” – Octavița Maria Ion.

„Dumnezeu să-l ierte. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un om bun, harnic, cinstit şi corect. Un om de mare încredere! Sunt uluit și nu știu ce să mai cred. Aşa repede se poate pierde viaţa unui om?!” – Constantin Delcea.

Prietenii și rudele bărbatului au realizat și un scurt filmuleț video reprezentându-l pe Vasile Turlea în mai multe momente ale vieții:

Vasile Turlea s-a sinucis în a doua zi de Crăciun, la doar 40 de ani, după ce l-a fi părăsit soția.

El era originar din Crâmpoia, dar își cumpărase casă în Șerbănești. Nu fusese căsătorit niciodată și era decis să-și facă un rost. Om gospodar, și-a cumpărat casă, mașină și era decis să aibă și o familie. A întâlnit o femeie de care s-a îndrăgostit într-atât, încât nu a fost pentru el o problemă că ea avea un copil dintr-o relație anterioară.

Vasile era șofer pe TIR și făcea transport internațional. Potrivit unor localnici, el ar fi fost informat de niște prieteni că soția sa, cu care se căsătorise în urmă cu doar câteva luni, l-ar fi părăsit, plecând din locuința conjugală cu copilul său, pe care îl avea dintr-o relație anterioară.

Bărbatul a venit acasă de Sărbători, hotărât s-o convingă pe femeie să se reîntoarcă la el. Pentru că soția a refuzat orice discuție, omul nu a avut putere să treacă peste un asemenea impas și, în a doua zi de Crăciun, a decis să-și ia viața, spânzurându-se.

Bărbatul a fost condus pe ultimul drum azi, în localitatea natală, Crâmpoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here