Accident la ieșire din Slatina spre Craiova. Patru persoane implicate, o victimă la spital/ FOTO+VIDEO

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, la ieșire din Slatina spre Craiova, în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. O victimă a ajuns la spital.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07.15, când două autoturisme, în care se aflau patru persoane, au intrat în coliziune.

La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță și Pompieri. Nici o persoană nu a rămas încarcerată, iar de ajutor medical a avut nevoie o singură victimă, care a fost transportată la spital.

„În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Toate cele patru persoane au fost găsite conștiente, neîncarcerate. O singură persoană a fost transportată la spital, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii au început început cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, dechizând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa imagini: Facebook, Joita Mihai

Județul Olt se află, luni dimineață, până la ora 11.00, sub o atenționare nowcasting de ceață.

Local, ceaţa determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here