Tânăr din Drăgășani, amendă USTURĂTOARE după ce a fost luat de radar în Olt. Este și cazul unui șofer din Olt

Un tânăr din Drăgășani a rămas fără permis după ce a fost luat de radar pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa. 

șoferul a fost depistat în timp ce conducea cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

„În data de 02 ianuarie a.c., la ora 13:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, au depistat pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot în aceeași zi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, au depistat pe strada Pitești, din localitate, un alt tânăr, de 23 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1450 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here