Tentativă de sinucidere la metrou. Mecanicul de tren a reușit să oprească la timp

Un bărbat a încercat să se sinucidă joi dimineaţă, la staţia de metrou Izvor, aruncându-se pe şine, dar el a fost văzut de mecanicul de tren, care a oprit garnitura.

Metrorex informează că „astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la staţia de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător”.

„Din primele informaţii, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranţă din calea de rulare. Circulaţia trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost necesară intervenţia organelor competente. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie. Circulaţia a fost reluată la ora 08:06”, precizează compania..

De asemenea, aceasta reiterează că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: „În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here