Fostul șef de la Permise Auto Olt, Florin Hoară, a MURIT! Dumnezeu să-l odihnească!

Florin Hoară, Fostul şef al Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a murit, joi, 6 ianuarie, la doar 52 de ani, la un spital din Capitală.

Tragicul eveniment a avut loc la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, din București, unde a suferit o nouă intervenție chirurgicală – a cincea în ultimii doi ani.

El a suferit, în urmă cu doi ani, la scurt timp după pensionare, un accident vascular cerebral despre care se vorbea că i-ar putea fi fatal.

Accidentul vascular cerebral a avut loc după ce Florin Hoară a fost audiat în cazul Caracal, în calitate de martor. Audierea a avut loc după ce procurorii au descoperit în telefonul lui Gheorghe Dincă numărul lui Florin Hoară, între cei doi având loc mai multe convorbiri telefonice. Surse OLT-ALERT.RO au dezvăluit atunci faptul că șeful de la Permise Auto ar fi cumpărat de la Dincă un teren intravilan în Caracal, pe care urma să își construiască o casă. Între timp, Gheorghe Dincă fost reținut și, ulterior, arestat preventiv în cazul celor două fete pe care el spune că le-a ucis, iar tranzacția ar fi rămas în aer după ce Florin Hoară i-ar fi achitat lui Dincă o sumă mare de bani. Toate acestea l-au supărat peste măsură pe șeful SPCRPÎV Olt. La scurt timp Florin Hoară a suferit accidentul vascular cerebral. Inițial, el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei prime intervenții chirurgicale.

Trupul neînsuflețit al lui Florin Hoară va fi adus acasă, cel mai probabil, mâine, urmând ca înmormântarea să aibă loc sâmbătă, în Cimitirul „Carpați” din Caracal.

Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here