PRĂPĂD din cauza poleiului pe șoselele din Olt. Un tânăr, transportat de urgență la spital

Un tânăr din Olt a fost transportat la spital după ce, din cauza poleiului, mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă.

Totul s-a întâmplat pe Drumul Județean 643A, între localitățile Balș și Baldovinești.

„În această dimineață, în jurul orei 04:30, pe Drumul Județean 643A, între localitățile Balș și Baldovinești, un autoturism a părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului, conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Balș, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Bals. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Potrivit oamenilor legii, în această dimineață, pe raza județului Olt au fost sesizate 10 evenimente rutiere, pe raza localităților Caracal, Drăgănești-Olt (2), Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtișoara și Baldovinești.

Având în vedere că la această oră, sunt semnalate precipitații sub formă de burniță, care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere de pe raza județului Olt, carosabilul fiind alunecos, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here