Dosarul CRIMEI din Sărăcești, Slatina: Decizia luată, joi, de instanță în cazul celor trei inculpați

Cei trei tineri trimiși în judecată pentru crima comisă, în august 2020, în cartierul Sărăcești din Slatina, rămân după gratii pentru încă o lună de zile.

Decizia a fost luată, joi, de Tribunalul Olt.

„În temeiul art. 362 alin. 2 C.p.p. rap. la art. 208 alin. 4 C.p.p. Constată temeinicia şi legalitatea măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii: – Rujean Cătălin Nicolae prin încheierea nr.62 din data de 13.08.2020 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt. – Călin Florentin prin încheierea nr.62 din data de 13.08.2020 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt. – Rujean Laurenţiu-Gheorghe prin încheierea nr.62 din data de 13.08.2020 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt. În temeiul art. 207 alin. 4 C.p.p. Menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii Rujean Cătălin Nicolae, Călin Florentin şi Rujean Laurenţiu Gheorghe”, se arată în încheierea de joi a instanței.

Decizia nu este definitivă, inculpații având drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicarea copiei minutei.

Cătălin Nicolae Rujean și Laurenţiu Gheorghe, din Slatina, și Florentin Călin, din localitatea Crâmpoia, au fost trimiși recent în judecată pentru omor calificat după ce, în august 2020, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii purtate cu victima, un bărbat de 42 de ani, din Slatina, cei trei tineri, înarmaţi cu bâte, au atacat victima în timp ce aceasta se afla în apropierea locuinței sale, pe strada Stejarului, lovind-o cu pumnii, picioarele și cu bâtele.

Sub potopul de lovituri aplicate peste tot corpul, victima nu a mai apucat să riposteze, fiind luată prin surprindere.

Bărbatul bătut a fost găsit, în stare de inconştienţă, a doua zi, de fratele său, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde, cu toate îngrijirile acordate, a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here