Polițistul drogat care a refuzat să plătească o prostituată iar apoi a făcut accident, arestat preventiv

Polițistul drogat din Buzău care a făcut accident și a fost implicat într-un scandal cu o prostituată pe care nu o plătise a fost arestat preventiv.

Agentul din Buzău a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, luni, la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore emisă de procurori. El a fost acuzat de o tânără care practica prostituția că ar fi refuzat să plătească banii ceruți de fată. Fata a chemat doi bărbați în ajutor și a sunat apoi la 112, iar ofițerii de poliție au stabilit că polițistul era în uniforma de serviciu, dar în timpul liber, și testarea a indicat că se afla și sub influența drogurilor.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: „Polițiștii din cadrul poliției municipiului Buzău au fost sesizați de către o tânară de 19 ani din Călărași cu privire la faptul că la imobilul său din Buzău s-au prezentat doi tineri pentru întreținerea de raporturi sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai părăsească locația. Din investigații polițiștii au stabilit că persoanele reclamate sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 36 de ani din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, acesta din urmă fiind încadrat ca agent de poliție la un post de poliție din mediul rural, agentul de poliție aflându-se în timpul liber”.

Acum trei zile, agentul a fost implicat într-un nou incident când a lovit în plin un camion cu autoturismul cu care circula. Când polițiștii de la rutieră au vrut să preleveze probe biologice, agentul a refuzat, dar acesta ar fi fost din nou sub influența drogurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here