Mesajul sfâșietor al tatălui Raisei despre polițistul care i-a ucis copilul: Dacă își cerea scuze, probabil că îl iertam

Tatăl Raisei l-ar fi iertat pe polițistul care i-a omorât fiica în accidentul de pe 13 ianuarie, dacă omul legii i-ar fi cerut scuze, a spus acesta cu lacrimi în ochi.

Tatăl Raisei a fost întrebat la un post TV dacă l-ar fi iertat pe polițistul care a omorât-o pe fiica sa, iar răspunsul este cutremurător.

Bărbatul a spus că dacă omul legii ar fi venit la el să-și ceară iertare, „probabil că da, e şi el tot om, nu ştiu. Dar trebuie să se gândească că va plăti, să nu se gândească cumva că nu va plăti”, potrivit Antena 3.

„Nu m-a căutat. Probabil dacă o făcea era altceva. În afara faptului că a dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine. Măcar să se aplece să pună mână, să pună haina să o acopere. Toţi poliţiştii dacă v-ați uitat pe maşini scrie siguranță şi încredere″, a mai spus tatăl Raisei.

Bărbatul a adăugat că speră ca autorităţile să îşi facă datoria şi să nu muşamalizeze cazul.

”Eu sper că autorităţile o să-şi facă treaba şi datoria, pentru că totuşi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece aşa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toţi trebuie să ne gândim că trăim în România. Şi trăind în România s-ar putea ca totul să fie muşamalizat, toţi să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a mai declarat bărbatul.

Raisa şi o altă fetiţă au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului.

Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here