Tatăl Raisei, fetiţa omorâtă de poliţist pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea: „Agenţii sosiţi la faţa locului au încercat să-şi protejeze colegul”

Tatăl Raisei, fetiţa de 11 ani care a fost accidentată mortal de un poliţist pe o trecere de pietoni, a declarat că agenţii sosiţi la faţa locului au încercat să-şi protejeze colegul, în timp ce fiica sa se zbătea între viaţă şi moarte.

Tatăl Raisei a mărturisit că a fost anunţat prin telefon că fiica sa a fost lovită pe trecerea de pietoni pe bulevardul Laminorului din Bucureşti.

„Vestea am primit-o telefonic de la cei care erau acolo la faţa locului. Ne-au sunat, eram acasă ajunsesem de la serviciu şi ne-au spus că fata a avut accident, a dat maşina peste ea. De la noi de acasă până la accident este vorba despre un minut şi am crezut că e vorba de un accident mic. Din păcate, nu a fost un accident mic. Când am ajuns acolo toţi doctorii erau reținuti. Am întrebat ce se întâmplă, care sunt şansele? La un moment dat un doctor mi-a zis că şansele sunt minime”, a spus tatăl Raisei, la Antena3.

Bărbatul a spus că nu a fost căutat de poliţist după producerea accidentului terifiant, cu toate că spune că i-a lovit fetiţa „cu piciorul ca într-un câine”.

„Nu m-a căutat. Probabil dacă o făcea era altceva. În afara faptului că a dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine. Măcar să se aplece să pună mână, să pună haina să o acopere. Toţi poliţiştii dacă v-ați uitat pe maşini scrie siguranță şi încredere. Ce încredere? Acum dacă scrie altceva nu ştiu. Poliţiştii spun că i-au adus haina ca să nu îi fie frig şi e ceva normal, ok, dar copilului meu nu putea să pună o haină? A dat cu piciorul aşa. Putea să pună frumos o haină peste să îi fie şi ei călduț.

I-a adus haine că îi era frig, dar fetiţei mele nu îi era frig? Păcat că se întâmplă aşa ceva. Îi întrebam şi îmi întorceau spatele. Voiam să-l întreb ce a avut cu copilul meu şi mi-au întors spatele. Mare grijă cetățeni, toţi oamenii, feriți-vă, nu mai aveți încredere ce scrie pe maşini: siguranță şi încredere. Copilul meu nu a avut siguranță. Nu există siguranță şi încredere. Feriți-vă că ei nu ne păzesc, din păcate, pentru că trăim în România. Feriți-vă de ei”, a spus tatăl Raisei, potrivit sursei citate.

Îndurerat, tatăl Raisei a spus că l-ar fi iertat pe poliţist, dar speră ca acesta „va plăti” pentru fapta sa.

„Probabil că da, e şi el tot om, nu ştiu. Dar trebuie să se gândească că va plăti, să nu se gândească cumva că nu va plăti. Având în vedere că trăim în România şi șpăgile sunt la toate colțurile şi nu mă refer în piaţă o șpagă din aia să iei un cântar, mă refer tot la poliţie. Părinţii lui sunt în poliţie. Mă întreb cum a ajuns el în Poliţie dacă nu are scoală de poliţie făcută? Eu sunt un biet angajat pe șantier şi nu mă angajează. Eu vreau să răspundă cei care l-au angajat. Eu vreau să răspundă şi cei care i-au dat maşina pe mână. Aş vrea să îl întreb pe domnul poliţist pentru că va avea şi el copii şi va suferi la fel ca şi noi, pentru că Dumnezeu are grijă. Nu pleci de pe acest pământ fără să plătești”, a spus tatăl Raisei.

Mai mult, bărbatul a spus că nu există urme de frânare la locul accidentului în care Raisa şi-a pierdut viaţa, motiv pentru care va face toate demersurile pentru ca acest caz să nu fie muşamalizat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here