Siminica Mirea: Intervenția Partidului Social Democrat va reduce facturile pentru milioane de cetățeni

Senatoarea de Olt, Siminica Mirea, a afirmat că, intervenția Partidului Social Democrat va reduce facturile pentru milioane de cetățeni.

Astfel, în urma adoptării soluțiilor propuse de către social-democrați, 90% din consumatorii casnici vor plăti energia la prețurile de dinainte de liberalizare, respectiv 0,68 lei/kWh.

„În plus, a fost crescută plafonarea la 0,31 lei/kWh și a fost aplicată o compensare de 40% la gaze naturale, în așa fel încât prețurile finale sa fie mai reduse.

În altă ordine de idei, măsurile noastre au mai vizat și o creștere a volumelor de consum la electricitate și gaze, iar în acest fel 90% dintre români vor beneficia de prețuri scăzute, în comparație cu actuala situație de 20%.

Propunerile PSD agreate de toate partidele Coaliției trebuie, fără dar și poate, adoptate cât mai repede prin ordonanța de urgență, urmând ca acestea să fie aplicate de la 1 februarie”, a declarat social-democrata.

Așa cum am mai spus, orice demers care vizează binele și bunăstarea tuturor românilor, va fi prioritar pentru noi, a conchis Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here